Ajankohtaista IPR-alalla – IP Mornings

Beautiful brunette studying on laptop

IPR University Center  aloittaa ajankohtaisten IPR-alan aamutilaisuuksien sarjan. Tilaisuudet on suunnattu immateriaalioikeuden alan tutkijoille, tavoitteena tarjota mahdollisuus jakaa tietoa ajankohtaisesta immateriaalioikeuden tutkimuksesta ja oikeuskäytännöstä.

Ajankohtaistilaisuuksiin on mahdollista tulla esimerkiksi esittelemään omaa tutkimusaihetta, purkamaan ajankohtaista oikeuskäytäntöä tai keskustelemaan vaikkapa ajankohtaisista teknologiaan ja immateriaalioikeuteen liittyvistä kysymyksistä. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille, myös opiskelijoille ja IPR-alan käytännön asiantuntijoille. Tavoite on saada näkyvyyttä yliopistoissa tuotettavalle IPR-alan tutkimukselle ja jakaa tietoa koko toimialalle.

Tutkijoilla on mahdollisuus varata itselleen aihe ja ajankohta. Tilaisuudet pidetään verkossa ja suosituspituus on 45 – 90 minuuttia.

Voit varata vain ajankohdan ja aiheen ja puhujan voi vahvistaa myöhemmin, mutta kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

Esimerkkejä menneistä tapahtumista:

3.10.2019 klo 9.15 – 11.00 Hanken, huone 411
Tekoälypohjaisten digitaalisten palveluiden kehittämiseen liittyvät tekijänoikeuskysymykset – projektin tulosten esittely:
tohtorikoulutettava Heidi Härkönen, Lapin yliopisto: Fashion, copyright and artificial intelligence – new creative environment comes with new copyright issues
tohtorikoulutettava Emmanuel Salami, Lapin yliopisto: AI generated works and copyright law: Towards a union of strange bed fellows
Puheenjohtajana apulaisprofessori Rosa Ballardini, Lapin yliopisto.

4.12.2019 klo 9.15 – 11.00 (Hanken, huone 306)
New trends in design law – the pending legal reform and the consequences of ’Cofemel’
Prof. Dr. Annette Kur, Max Plank Institute for Innovation and Competition

Varaa IP Morning ajankohta:

koulutuspäällikkö
Anni Wargh
wargh (a) iprinfo.com
040 3521 487