IPR University Centerin harjoitteluohjelma

Girl making a research

Kiinnostavatko aineettomat oikeudet? Haluatko tutustua oikeudenalaan, sen toimijoihin sekä erilaisiin IPR-alan tehtäviin? Hae harjoittelijaksi IPR University Centeriin ja saat näköalapaikan aineettomien oikeuksien koko toimialaan.

IPR University Centerissä on jatkuvasti 1-2 harjoittelijaa ja 20 toimintavuoden aikana harjoittelijoita onkin kertynyt jo lähes sata. Harjoitteluohjelma on loistava tapa verkostoitua ja tutustua alan toimijoihin niin yliopistoissa, yrityksissä, toimistoissa, järjestöissä kuin valtionhallinnossa. Harjoittelijat ovatkin työllistyneet erinomaisesti IPR-alan tehtäviin pian harjoittelun jälkeen.

Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:

    • ajankohtaisten oikeustapausten seuranta ja tiivistelmien laatiminen oikeustapaustietokantaan
    • uutisseuranta ja nettisivujen & sometilien päivitys
    • avustaminen koulutusten ja tapahtumien käytännönjärjestelyissä
    • osallistuminen IPRinfo-lehden toimitustyöhön & oma artikkeli
    • selvitykset IPR-asioista ja vakituisen henkilökunnan avustaminen

Harjoittelijalta edellytetään kiinnostusta aineettomiin oikeuksiin. Kielitaitovaatimus: hyvä suomen ja englannin kielten taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Koulutusala, jonka opiskelijoita haetaan harjoittelijoiksi: oikeustieteellinen, talous-/kauppatieteellinen tai muu soveltuva tieteenala. Harjoitteluohjelmaan haetaan opiskelijoita, ei jo valmistuneita henkilöitä.

Harjoittelun kesto: 3-5 kk (tai sopimuksen mukaan), harjoittelu on kokopäiväistä. Liukuva työaika ja työaikapankki mahdollistavat esimerkiksi luennoille tai tenttiin osallistumisen 2-3h /vko, jolloin opintoja ei tarvitse kokonaan keskeyttää harjoittelun ajaksi. Harjoittelijat ovat työsuhteessa Hankeniin.

HAE HARJOITTELUPAIKKAA SYKSYKSI 2021!
Haku päättyy 15.6.2021 ja sopivien kandidaattien haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä!

HAKEMUSLOMAKE

Katso haastatteluja edellisten harjoittelijoiden kokemuksista.

Lisätietoja:

koulutuspäällikkö
Anni Wargh
040 3521 487
wargh (at) iprinfo.com