IPR University Centerin harjoitteluohjelma

girl working

Kiinnostavatko aineettomat oikeudet? Haluatko tutustua oikeudenalaan, sen toimijoihin sekä erilaisiin IPR-alan tehtäviin? Hae harjoittelijaksi IPR University Centeriin ja saat näköalapaikan aineettomien oikeuksien koko toimialaan.

IPR University Centerissä on jatkuvasti 1-2 harjoittelijaa ja 20 toimintavuoden aikana harjoittelijoita onkin kertynyt jo lähes sata. Harjoitteluohjelma on loistava tapa verkostoitua ja tutustua alan toimijoihin niin yliopistoissa, yrityksissä, toimistoissa, järjestöissä kuin valtionhallinnossa. Harjoittelijat ovatkin työllistyneet erinomaisesti IPR-alan tehtäviin pian harjoittelun jälkeen. IPR University Center Association ry tukee harjoitteluohjelmaa.

Harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:

    • ajankohtaisten oikeustapausten seuranta ja tiivistelmien laatiminen oikeustapaustietokantaan
    • uutisseuranta ja nettisivujen & sometilien päivitys
    • avustaminen koulutusten ja tapahtumien käytännönjärjestelyissä
    • osallistuminen IPRinfo-lehden toimitustyöhön & oma artikkeli
    • selvitykset IPR-asioista ja vakituisen henkilökunnan avustaminen

Harjoittelijalta edellytetään kiinnostusta aineettomiin oikeuksiin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä (erityisesti kirjallinen) suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Koulutusala, jonka opiskelijoita haetaan harjoittelijoiksi: oikeustieteellinen, talous-/kauppatieteellinen tai muu soveltuva tieteenala. Harjoitteluohjelmaan haetaan opiskelijoita, ei jo valmistuneita henkilöitä.

Harjoittelun kesto: 3-5 kk (tai sopimuksen mukaan), harjoittelu on kokopäiväistä. Liukuva työaika ja työaikapankki mahdollistavat esimerkiksi luennoille tai tenttiin osallistumisen 2-3h /vko, jolloin opintoja ei tarvitse kokonaan keskeyttää harjoittelun ajaksi. Harjoittelijat ovat työsuhteessa Hankeniin, palkka 1741 euroa/kk. 

HAE HARJOITTELUPAIKKAA KEVÄÄKSI 2022
Haku päättyy 10.12.2021 klo 16.00 ja sopivien kandidaattien haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä!

HAKEMUSLOMAKE

Katso haastattelut nykyisten harjoittelijoiden Ellenetan ja Vivianin kokemuksista.

Lisätietoja:

koulutuspäällikkö
Anni Wargh
040 3521 487
wargh (at) iprinfo.com