Kirjastopalvelut

IPR University Centerissä on teollis- ja tekijänoikeuksiin keskittynyt käsikirjasto, jonka aineistoa lainataan pääsääntöisesti vain jäsenyliopistojen tutkijoille ja opiskelijoille sekä kannatusyhdistyksen jäsenistölle. Käsikirjastoon kuuluu sekä vanhempia että ajankohtaisia julkaisuja ja uutta kirjallisuutta hankitaan vuosittain. Kirjojen saatavuutta voi tiedustella IPR University Centeristä.

IPR University Centerissä on graduja vuodesta 1999 lähtien. IPRUC:n aineistokokoelmassa on myös Suomen tuomioistuinten immateriaalioikeudellisia ratkaisuja, joista voi tilata kopioita.

Tietoasiantuntija auttaa aineiston löytämisessä ja paikantamisessa. Kysymykset tulisi mieluiten toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info(at)iprinfo.com.

Kirjastoja

Alla linkkejä muiden kirjastojen kokoelmiin ja palveluihin. Muun muassa eduskunnan kirjaston ja Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan kirjaston kokoelmat ovat merkittäviä tietoarkistoja. Tekijänoikeuden tietokeskus on Tekijänoikeusinstituutin ylläpitämä erikoiskirjasto, ja siellä ovat saatavilla laajat tekijänoikeuskokoelmat.

Aalto-yliopiston kirjasto
Eduskunnan kirjasto
Hankenin (Svenska handelshögskolan) kirjasto
Helsingin yliopiston kirjasto
Patentti- ja rekisterihallituksen kirjasto
Tekijänoikeuden tietokeskus