Koulutus

IPR University Center on Suomen ainoa aineettomiin oikeuksiin erikoistunut koulutuksen tarjoaja. Tarjoamme vuosittain yli 60 aineettomiin oikeuksiin liittyvää koulutustilaisuutta. Tilaisuudet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Luennoitsijoina toimii huippuasiantuntijoita niin kotimaasta kuin maailmalta.

Miksi aineettomien oikeuksien osaamista tarvitaan?

Opiskelijoille maksutonta koulutusta

Oletko kiinnostunut aineettomista oikeuksista? Haluaisitko oppia lisää ja päästä kuulemaan alan toimijoita, yritysten edustajia  ja akateemisia asiantuntijoita?

Tarjoamme opiskelijoille maksuttomia vapaapaikkoja seminaareihimme. Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Ajankohtaiselle osaamisalat ylittävälle koulutukselle on kysyntää enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhteiskunta on siirtynyt valmistavasta teollisuudesta tietoyhteiskuntaan, jossa yritysten suurin omaisuuserä on usein aineettomassa pääomassa. Aineettomat oikeudet liittyvätkin kaikkiin talouden, yhteiskunnan ja teknologian ilmiöihin. Eri suojamuotojen ja niiden yhdistelmien avulla hallinnoidaan yritysten pääomia, joka mahdollistaa liikevaihdon kasvun ja uusien keksintöjen, tuotteiden ja innovaatioiden taloudellisen hyödyntämisen.

Kenelle IPR-koulutus on tarkoitettu?

Aineettomien oikeuksien koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. IPR University Center on tunnettu neutraalia ja oikeaa tietoa tarjoavista laadukkaista koulutuksista. Tutustu tarjontaamma ja löydä sopivaa koulutusta tarpeisiisi.

 

Mitä tarjoamme?

  • Täydennyskoulutusta IPR-asiantuntijoille ajankohtaisista aiheista seminaareina ja luentosarjoina sekä pitkäkestoisia koulutusohjelmia ammattitaidon syventämiseksi.
  • Eri alojen ammattilaisille aineettomiin oikeuksiin liittyvää peruskoulutusta oman ammattitaidon tueksi.
  • Tilauskoulutusta korkeakoulujen, oppilaitosten, yhteisöjen, yritysten ja elinkeinoelämän toimijoiden tarpeisiin.
  • Yliopistojen perus- ja syventävää koulutusta.
  • Opetusta myös verkkokurssien muodossa.

Hinnat

Seminaarien hinnat vaihtelevat 95 € – 325 € välillä koulutuksen pituudesta, puhujista, kohderyhmästä ja paikasta riippuen. Koulutuksen hinta on ilmoitettu koulutuksen yhteydessä.

IPR University Centerin jäsenyliopistojen henkilöstölle ja kannatusyhdistyksen jäsenten edustajille on edullisempi hinta, joka ilmoitetaan koulutuksen yhteydessä. Kannatusyhdistyksen jäsenet voivat osallistua seminaareihin jäsenetuihin kuuluvilla vapaapaikoilla.

Jokaiseen koulutukseen on tarjolla kolme vapaapaikkaa opiskelijoille, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeelle tulee merkitä kohta opiskelijavapaapaikka. Opiskelija saa kutsun tilaisuuteen muutamaa päivää ennen tilaisuutta, jos on saanut vapaapaikan. Jos koulutukseen tulee paljon opiskelijailmoittautumisia, paikat jaetaan tarpeen ja hyödyllisyyden mukaan, esimerkiksi tukemaan lopputyötä. Opiskelijapaikoilla ilmoittautuneita, jotka eivät ole mahtuneet mukaan koulutukseen, ei laskuteta.