Kannatusyhdistys

IPR University Center Association ry

IPR University Center Association ry:n tarkoituksena on edistää, tukea ja kehittää aineettomien oikeuksien alan asiantuntemusta, tutkimusta ja opetusta monitieteisesti ottaen huomioon yhteiskunnan, talouden ja teknologian kehitys. Tarkoituksensa toteuttamiseksi kannatusyhdistys tukee yliopistojen keskinäisen IPR University Center –nimisen laitoksen toimintaa, kutsuu Suomeen vierailevia luennoitsijoita, professoreita ja tutkijoita, järjestää vuosittain IPR Gaalan ja julkaisee IPRinfo-verkkolehteä.

IPR University Center Association ry koostuu aineettomien oikeuksien parissa toimivista yrityksistä, asiamiestoimistoista, patenttitoimistoista ja julkisen sektorin edustajista.

IPR University Center Association ry on aktiivisesti toimiva yhteisö, jossa kehitetään paljon uutta, verkostoidutaan ja luodaan vahvaa osaamispohjaa aineettomille oikeuksille Suomessa.

IPR University Center Association ry:n JÄSENET

IPR University Center Association ry:n HALLITUS

IPR University Center Association ry:n SÄÄNNÖT

JÄSENEDUT

IPR University Center Association on avoin ja elinvoimainen yhteisö, jonka jäsenet aktiivisesti kehittävät yhteistä suomalaista IPR-alaa, sen koulutusta ja tutkimusta. IPR University Center Association ry tarjoaa jäsenistölleen laajat verkostot, paljon erilaista toimintaa ja mahdollisuuden vaikuttaa aineettomien oikeuksien tulevaisuuteen monilla eri sektoreilla. 

Tietopalvelut

  • 670 euron arvosta yksilöllistä palvelua jäsentä kohti (tiedonhaut, oikeustapaustilaukset yms.)
  • tiedon ja asiantuntijoiden välitys asiakkaille.
  • palvelun saamiseksi suora yhteys IPR University Centeriin (info(at)iprinfo.com)

Seminaaritoiminta

IPR Univeristy Center Association ry tukee suomalaista IPR-koulutusta. Jäsenillä on mahdollista vaikuttaa tarjottavan koulutuksen aiheisiin ja tulla mukaan puhumaan seminaareihin. Jäsenille tarjotaan myös mahdollisuus järjestää oma seminaarinsa, jossa IPR University Centerin henkilökunta huolehtii kaikista käytännönjärjestelyistä ja markkinoi tilaisuutta omille laajoille verkostoilleen. Yhteistyöseminaarien sisällöstä ja puhujista vastaa jäsenyritys. 

Yhteistyöseminaarit:

Yhteistyöseminaarit ovat 1,5 – 2 h mittaisia, yleisölle maksuttomia online-tilaisuuksia, jossa sisältö ja puhujat tulevat jäsenyritykseltä. IPR University Centerin henkilökunta auttaa ideoinnissa ja suunittelussa sekä vierailevien puhujien kutsumisessa.

Yhteistyöseminaarin hyödyt:

  • logo- ja henkilönäkyvyys seminaarin sivuilla 
  • markkinointi;  IPRinfo-tiedote, sosiaalisen median kanavat, kotisivut, epressi
  • käytännön järjestelyt (online alusta, puhujainformaatio, tapahtumasivusto, osallistujainformaatio, materiaalipyynnöt jne)
  • mahdollinen juttu tapahtumasta IPRinfo-lehteen

IPRinfo-verkkolehti

  • näkyvyyttä kirjoittamalla artikkeleita verkkolehteen. Julkaisukanavat: verkkolehti, IPRinfo-tiedote, Facebook, Twitter, Instagram ja LinkedIn.
    • Juttu/artikkeli voi olla jo aiemmin julkaistu muissa medioissa
  • Uusille jäsenille yritysesittely
  • IPR-ihmisiä-palstan työuran esittely (osaamisen brändääminen)

Tiedotus

Tiedotamme kannatusyhdistyksen jäsenten avoimista työ- ja harjoittelupaikoista sekä yleisölle avoimista tilaisuuksista maksutta. Julkaisemme sähköisissä kanavissamme ja IPRinfo-lehdessä myös jäseniemme blogitekstejä, haastatteluita ja artikkeleita, jotka on julkaistu muissa kanavissa aiemmin.

Tapahtumat – Helsinki IP Summit

Jokaiselle jäsenyritykselle lähetetään erikseen kutsuja ja ennakkotiedotteita IPR University Centerin suuremmista tapahtumista. 

Helsinki IP Summit-tapahtumaan jäsenistöllä on mahdollisuus varata puheenvuoro (30 – 45 min) haluamastaan aiheesta ennen muita kutsuttavia puhujia. 

www.ipsummithelsinki.com

Jäsentilaisuudet ja verkostoitumislounaat

Instituutti järjestää jäsenilleen jäsentilaisuuksia: luentoja, keskustelutilaisuuksia, suunnittelu- ja ideointitapaamisia yms, joissa mahdollisuus verkostoitua, vaihtaa tietoa muiden IPR-alan ammattilaisten kanssa sekä vaikuttaa IPR University Centerin tuleviin koulutuksiin ja toimintaan. Kanntusyhdistyksen jäsenet muodostavat vahvan, yhtenäisen joukon, joka ideoi ja kehittää yhdessä suomalaista IPR-osaamista ja -tapahtumia ja luo näkyvyyttä koko Suomen IPR-toimialalle.

Harjoittelija-apu

Oletko järjestämässä tilaisuutta tai tarvitset ehkä lyhytkestoista apua jonkin selvityksen tekoon? IPR University Centerin harjoittelijoita voi hyödyntää erilaisten projektitöiden tekoon. Ilmoitattehan avun tarpeesta mahdollisimman aikaisin ja tarkistatte instituutin tapahtumakalenterin, jottei tule päällekkäisyyksiä. 

Yhdistyksen jäsenmaksut / vuosi

jäsenet 3 400 euroa
kannatusjäsenet 17 000 euroa

Jäsenet saavat kaikki maksulliset palvelut jäsenhintaan eli vähintään 20 % alennuksella. Jäsenille tarjotaan myös erikoisetuja, ylimääräisiä vapaapaikkoja ja alennuksia, joista ilmoitetaan jäsentiedotteessa.

Jäseneksi kannatusyhdistykseen

Kannatusyhdistykseen voi liittyä ilmoittamalla siitä kirjallisesti IPR University Centeriin osoitteeseen Arkadiankatu 7, 00100 Helsinki tai info@iprinfo.com

Kannatusyhdistyksen historia

IPR University Center Association ry perustettiin 24.9.1999. Perustajajäseninä olivat Helsingin yliopisto, Turun yliopisto, Svenska handelshögskolan ja Helsingin kauppakorkeakoulu. Yhdistykseen liittyivät vielä samana vuonna kannatusjäseninä Nokia Oyj ja Sonera Oyj sekä tukijäseninä useita patentti- ja asianajotoimistoja.

Alusta alkaen yhdistyksen pääasiallinen tehtävä oli tukea IPR University Center –nimistä laitosta, jonka tehtävänä oli yliopistojen yhteistyön koordinointi. IPR University Center aloitti toimintansa 1.1.2000.

Yliopistojen keskinäisen yhteistyön vakiinnuttamiseksi ne perustivat yliopistolain mukaisen yliopistojen yhteisen erillisen laitoksen, IPR University Centerin, joka 1.3.2002 lukien jatkoi saumattomasti jo aloitettua työtä. Yliopistot luopuivat yhdistyksen jäsenyydestä, mutta yhdistys toimii edelleen yliopistojen ja elinkeinoelämän yhteistyöfoorumina.

Share: