Kannatusyhdistys

IPR University Center Association ry

IPR University Center Association ry:n tarkoituksena on edistää, tukea ja kehittää aineettomien oikeuksien alan asiantuntemusta, tutkimusta ja opetusta monitieteisesti ottaen huomioon talouden ja teknologian kehitys. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys tukee yliopistojen keskinäisen IPR University Center –nimisen laitoksen toimintaa, jakaa stipendejä kahdesti vuodessa, kutsuu Suomeen vierailevia luennoitsijoita, professoreja ja tutkijoita, järjestää IPR Gaalaa ja julkaisee IPRinfo-verkkolehteä.

IPR University Center Association ry koostuu aineettomien oikeuksien parissa toimivista yrityksistä, asiamiestoimistoista, patenttitoimistoista ja julkisesta sektorista.

IPR University Center Association ESITE

Jäsenillä on mahdollisuus verkottua, tutustua ja vaihtaa tietoa kannatusyhdistyksen tilaisuuksissa. Lisäksi jäsenet saavat etuja:

Informaatiopalvelut

  • 670 euron arvosta yksilöllistä palvelua jäsentä kohti (tiedonhaut yms.)
  • palvelun saamiseksi suora yhteys IPR University Centeriin (info(at)iprinfo.com)

Vapaapaikat koulutuksiin

  • jäsenellä viisi vapaapaikkaa vuodessa (seminaarien hinta: 325,00 – 595,00 € + alv 24 %)
  • kannatusjäsenellä 20 vapaapaikkaa vuodessa
  • vapaapaikkoja voi käyttää IPR University Centerin järjestämiin koulutuksiin
  • vapaapaikat ovat vapaasti valittavissa
  • lisäosallistujat jäsenhintaan (- 20 %)

IPRinfo-verkkolehti

  • näkyvyyttä kirjoittamalla blogiin tai artikkeleita verkkolehteen. Julkaisukanavat: verkkolehti, IPRinfo-tiedote, Facebook, Twitter ja LinkedIn.

Tiedotus

Tiedotamme kannatusyhdistyksen jäsenten avoimista työ- ja trainee-paikoista sekä yleisölle avoimista tilaisuuksista maksutta. Julkaisemme sähköisissä kanavissamme myös jäseniemme blogitekstejä, haastatteluita ja lehtijuttuja jne, jotka on julkaistu muissa kanavissa aiemmin.

IPR Akatemia

  • mahdollisuus hakea jäseneksi IPR Akatemiaan
  • ilmainen esiintymisen ja asiantuntijana vaikuttamisen kurssi IPR Akatemiaan liittyneille kannatusyhdistyksen jäsenille (hinta muutoin: 1400 € + alv 24%)

 

Jäsentilaisuudet ja verkostoitumislounaat

Instituutti järjestää jäsenilleen jäsentilaisuuksia: luentoja, keskustelutilaisuuksia, suunnittelu- ja ideointitapaamisia yms, joissa mahdollisuus verkostoitua, vaihtaa tietoa muiden IPR-alan ammattilaisten kanssa sekä vaikuttaa IPR University Centerin tuleviin koulutuksiin ja toimintaan. Kanntusyhdistyksen jäsenet muodostavat vahvan, yhtenäisen joukon, joka ideoi ja kehittää yhdessä suomalaista IPR-osaamista ja -tapahtumia ja luo näkyvyyttä koko Suomen IPR-kentälle.

Yhdistyksen jäsenmaksut / vuosi

jäsenet 3 400 euroa
kannatusjäsenet 17 000 euroa

Jäsenet saavat kaikki maksulliset palvelut jäsenhintaan eli vähintään 20 % alennuksella. Jäsenille tarjotaan myös erikoisetuja, ylimääräisiä vapaapaikkoja ja alennuksia, joista ilmoitetaan jäsentiedotteessa

Jäseneksi kannatusyhdistykseen?

Kannatusyhdistykseen voi liittyä ilmoittamalla siitä kirjallisesti IPR University Centeriin osoitteeseen Arkadiankatu 7, 00100 Helsinki tai vainio@iprinfo.com

Kannatusyhdistyksen historia

IPR University Center Association ry perustettiin 24.9.1999. Perustajajäseninä olivat Helsingin yliopisto, Turun yliopisto, Svenska handelshögskolan ja Helsingin kauppakorkeakoulu. Yhdistykseen liittyivät vielä samana vuonna kannatusjäseninä Nokia Oyj ja Sonera Oyj sekä tukijäseninä useita patentti- ja asianajotoimistoja.

Alusta alkaen yhdistyksen pääasiallinen tehtävä oli tukea IPR University Center –nimistä laitosta, jonka tehtävänä oli yliopistojen yhteistyön koordinointi. IPR University Center aloitti toimintansa 1.1.2000.

Yliopistojen keskinäisen yhteistyön vakiinnuttamiseksi ne perustivat yliopistolain mukaisen yliopistojen yhteisen erillisen laitoksen, IPR University Centerin, joka 1.3.2002 lukien jatkoi saumattomasti jo aloitettua työtä. Yliopistot luopuivat yhdistyksen jäsenyydestä, mutta yhdistys toimii edelleen yliopistojen ja elinkeinoelämän yhteistyöfoorumina.