Koulutukset IPR-ammattilaisille

IPR University Center on ainoa immateriaalioikeuksiin keskittyvä koulutuksen tarjoaja Suomessa. 20 vuoden aikana instituutti on tuottanut satoja laadukkaita ja ajankohtaisia koulutuksia, tapahtumia ja konferensseja, joiden kantava voima on tarjota puolueetonta ja oikeaa tietoa.

IPR-ammattilaisille suunnattu koulutus on ammattilaisille tarkoitettua, osaamista syventävää ja päivittävää koulutusta. Lainsäädännön muutokset, tuore oikeuskäytäntö ja uusi teknologia ovat esimerkiksi usein tilaisuuksien aiheena.

IPR University Center Association ry on vahvasti mukana ideoimassa, tuottamassa ja tukemassa IPR-ammattilaisille suunnattua, syventävää täydennyskoulutusta. IPR University Center on voittoa tavoittelematon yliopistojen erillislaitos, eikä koulutustarjonnan luonne ole kaupallinen. Koulutusten hinnat ovatkin usein markkinoiden muuta tarjontaa hieman alhaisemmat. Vuosittain on tarjolla kymmeniä tilaisuuksia ja puhujina käytetään huippuosaajia niin Suomesta kuin maailmalta. Uutiskirjeessä kerrotaan tulevista koulutuksista pari kertaa kuussa, kannattaa tilata uutiskirje omaan sähköpostiin.