Oikeudellisia tietokeskuksia

ELKI
Eduskunnan kirjaston ylläpitämä linkkilista, virtuaalikirjasto, johon on koottu selityksineen linkkejä eri maiden hallinnon ja viranomaisten portaaleille ja aloitussivustoille (parlamentit, hallitukset, tuomioistuimet, kansainväliset järjestöt). Linkkejä voi tarkastella joko aiheittain, maittain tai vapaalla haulla. ELKI on käytettävissä myös ruotsiksi ja englanniksi.

Oikeusinformatiikan instituutti
Lapin yliopiston oikeusinformatiikan instituutti pitää yllä sivustoa, jossa on linkkejä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin oikeustiedon lähteisiin.

University of Amsterdam – Institute for Information Law
Amsterdamin yliopiston informaatio-oikeuden sivusto, josta löytyy IPR-aiheisia linkkejä.

DOAJ
Lundin yliopiston kirjastojen ylläpitämä hakemisto avoimesti saatavista tieteellisistä lehdistä: DOAJ (Directory of Open Access Journals). IPR-aiheisia artikkeleita voi olla sekä oikeudellisissa että talouden tai tekniikan alan lehdissä. Artikkeleita voi etsiä avoimella haulla.

Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelu
Taideyliopistojen tekijänoikeuspalvelun verkkkomateriaali tarjoaa artikkeleita, videoituja luentoja ja sopimusesimerkkejä. Palvelua ylläpitävät Aalto-yliopisto, Teatterikorkeakoulu, Sibelius-akatemia ja Kuvataideakatemia.

British Library Business & IP Center
British Libraryn Business & IP Center on kokoelmiltaan Iso-Britannian kattavin liiketoiminnan ja IP-tiedon kirjasto. Keskus toimii myös Iso-Britannian Intellectual Property Officen (UKIPO) virallisena kirjastona. Palvelut on suunnattu erityisesti yrittäjille, keksijöille ja pk-yrityksille.

Oxford Intellectual Property Research Centre (OIPRC)