IPRonline kurssitarjonta

IPRonline oppimisalustalla on eri kohderyhmille räätälöityjä aineettomien oikeuksien kursseja. Jos olet kiinnostunut kursseista, ole yhteydessä pääkäyttäjään.

IPR is the new BLACK

Aineettomien oikeuksien ja liiketoiminnan avoin verkkokurssi. Kurssi on erittäin suosittu, 2 opintopisteen laajuinen käytännönläheinen kurssi, jonka useimmat yliopistot hyväksyvät osaksi tutkintoa!

Guide to IPR

Guide to IPR on aineettomien oikeuksien peruskurssi, joka on osa Lapin yliopiston ja Hankenin koulutustarjontaa. Kurssi on tarjolla englanniksi ja ruotsiksi. Kurssi on 5 opintopisteen laajuinen eikä siihen vaadita aiempia IPR-opintoja.

 

Advanced IP courses

Aineettomien oikeuksien syventävä kurssi koostyy kolmesta kurssista: Advanced Patent Law, Advanced Trademark Law ja Advanced Copyright Law. Jokainen kurssi on 5 opintopisteen laajuinen, kokonaisuus on 15 opintopistettä. Kurssin tuottavat yhteistyössä Helsingin yliopisto, Lapin yliopisto ja Itä-Suomen yliopisto. Kurssille vaaditaan aiemmin suoritettu aineettomien oikeuksien perusteiden kurssi.

        

Aineettomat oikeudet muotoilijan työssä

Erityisesti muotoilun opiskelijoille suunnattu kurssi koostuu kahdesta osiosta: liiketoimintaan ja aineettomiin oikeuksiin keskittyvästä kurssista sekä muotoiluun ja aineettomiin oikeuksiin ja sopimuksiin liittyvvästä kurssita. Kurssien laajuus on 2 + 1 opintopistettä. Kurssi on tarjolla muotoilun opetusta tarjoavissa ammattikorkeakouluissa Suomessa.

Kopiraittilan verkkokurssi

Kopiraittilan verkkokurssi on opettajille suunnattu, tekijänoikeuteen keskittyvä verkkokurssi. Kurssi on tuotettu yhteistyössä Kopioston kanssa ja siinä hyödynnetään myös Kopiraittilan koulun materiaalia. Kurssi on tarjolla useammassa ammatillista opettajankoulutusta tarjoavassa korkeakoulussa. Kurssi on 1 opintopisteen laajuinen. Kurssista voi kysyä lisää myös kirsi.salmela@kopiosto.fi

IPR-perusteet – Humanistisen ammattikorkeakoulu

Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogin ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittajilla on tutkinnossaan pakollinen IPR-perusteiden verkkokurssi. Kurssi keskittyy tekijänoikeuksiin ja on 1 opintopisteen laajuinen.

Tekijänoikeutta yrityksille

Yritysneuvojille ja tekijänoikeutta työssään tarvitseville suunnattu kurssi on oivallinen työkalu, kun liiketoiminnassa tarvitaan tekijänoikeutta.  Kurssilla esitellään tekijänoikeuksien lisäksi myös teollisoikeuksia. Kurssin suorittaminen kestää noin 8 h ja saat suorituksesta todistuksen. Lisätietoja kurssista

Keksijöille suunnattu verkkokurssi

Erityisesti keksijöille suunnattu verkkokurssi, jossa käsitellään keksintöihin liittyviä aineettomia oikeuksia sekä keksintöjen kaupallistamista.
Lisätietoja kurssista