IPR Akatemia

IPR Akatemia on IPR University Centerin kannatusyhdistyksen jäsenten keskuudesta koottu asiantuntijaryhmä, joilla on vankka kokemus immateriaalioikeuden eri osa-alueista sekä intoa ja halua jakaa tietoa ja asiantuntemusta laajalle kuulijakunnalle ympäri Suomea.

IPR Akatemian tarkoitus on edistää IPR University Centerin järjestämän koulutuksen suunnittelua ja toteuttamista parhaiden mahdollisten asiantuntijoiden johdolla. IPR Akatemia tarjoaa jokaiselle luennoitsijalleen mahdollisuuden näyttää tietotaitonsa suurelle joukolle niitä toimijoita, jotka työnsä puolesta ovat aineettomien oikeuksien kanssa tekemisissä.

IPR University Center tarjoaa kaikille IPR Akatemian jäsenille valmennusta esiintymiseen ja viestintään. Tavoitteena on kehittää vahvuuksia uskottavana asiantuntijana ja luennoitsijana, taitoa laatia ja rakentaa oikein mitoitettuja puheenvuoroja sekä kehittää omaa asiantuntijabrändiä.

IPR Akatemiaan voi hakea jäseneksi osoittamalla riittävän aineettomiin oikeuksiin liittyvän osaamisen ja luennointikokemuksen. Lähetä ansioluettelo ja vapaa lyhyt hakemus: koulutus(at)iprinfo.com

Lisätietoja:
Anni Wargh
wargh(at)iprinfo.com
puh. 040 352 1487