IPRonline – Tekijänoikeutta yritysneuvojille

Maksuton tekijänoikeuskurssi yritysneuvojille

IPR University Center tarjoaa yritysneuvojille räätälöidyn aineettomien oikeuksien verkkokurssin, jonka tarkoituksena on antaa valmiuksia yritysten toimintaan liittyvien, erityisesti tekijänoikeudellisten mahdollisuuksien ja riskien tunnistamiseen.

Suuri osa yritysten arvosta on nykyään aineetonta omaisuutta – osaaminen, informaatio ja innovaatiot. Aineettomista oikeuksista käytetään usein lyhennettä IPR, joka tulee englanninkielisistä sanoista Intellectual Property Rights. Aineettoman omaisuuden tehokas hyödyntäminen vaatii aineettomia oikeuksia koskevaa asiantuntemusta. Siksi on tärkeää, että yrityksiä neuvovalla henkilöstöllä on osaamista aineettoman omaisuuden suojamuodoista.

Yritysneuvojien kurssilla on mahdollisuus kerrata erilaisia aineettoman omaisuuden suojauskeinoja sekä perehtyä erityisesti tekijänoikeuteen yritystoiminnassa. Tekijänoikeuteen tutustutaan sopimusten, kansainvälisen yritystoiminnan ja digitaalisten materiaalien hyödyntämisen näkökulmasta.

Kurssi on maksuton ja sen toteuttamisen on rahoittanut opetus- ja kulttuuriministeriö.
Kurssin voi suorittaa itsenäisesti IPRonline-oppimisympäristössä 31.12.2018 mennessä. Kurssin suorittamiseen menee noin 6 tuntia ja sen voi tehdä osissa.

Tervetuloa mukaan kurssille!

Ohjeet kurssille kirjautumiseen

Päästäksesi kirjautumaan, klikkaa alla olevaa linkkiä ja luo ensin itsellesi käyttäjätunnus ja salasana IPRonlineen. Uuden käyttäjätunnuksen luomisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka sisältämästä linkistä voit vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Ilman sähköpostiosoitteen vahvistusta luomasi käyttäjätunnus ei toimi.

IPRonline-oppimisympäristö:
https://ipr.mrooms.net/login/index.php?saml=off

Vahvistusviesti voi joskus päätyä sähköpostiohjelman roskapostikansioon, joten tarkistathan myös sen, jos viestiä ei kuulu. Mikäli vahvistusviestiä ei kuulu saman vuorokauden aikana, voit ottaa yhteyttä: info(a)iprinfo.com

Kirjauduttuasi ja saatuasi vahvistuksen tilillesi IPRonlineen, voit valita kurssin ”Tekijänoikeutta yritysneuvojille”. Kurssialueelle pääsy vaatii kurssiavaimen, jonka voit kirjoittaa sille varattuun kenttään.

Kurssiavain: tokoyr

Jatkossa pääset kurssille kirjautumalla yllä olevasta linkistä ja valitsemalla kurssin Katsaus kursseistani -sivulta.

Kurssin rahoittajana toimii opetus- ja kulttuuriministeriö.

Opetus- ja kulttuuriministeriö