IPR Gaala

Ajankohta

18.1.2019 17.00 – 23.00

Paikka

Katajanokan Kasino, Laivastonkatu 1, 00160 Helsinki

Hinta

Illalliskortin hinta 150,00 € + alv 24% Sponsoripaikan hinta 1000,00 € + alv 24 % (hinta sisältää kaksi illalliskorttia) Pukukoodi: tumma puku
Ilmoittautuminen päättynyt 10.1.2019

IPR Gaala järjestetään vuonna 2019 neljännen kerran.

Gaalassa juhlitaan aineettomia oikeuksia ja alan osaajia ja onnistujia. Juhlaluennon gaalassa pitää tulevaisuustutkija Ilkka Halava, Prime Frontier Oy:stä ja Future Works Oy:stä. Miltä Suomen tulevaisuus näyttää elinkeinoelämän näkökulmasta.

Luennon jälkeen jaetaan vuoden 2018 IPR-henkilö, IPR-teko ja IPR-innovaatiopalkinnott sekä tekijänoikeudellisen yhdistyksen myöntämä tekijänoikeusteko-palkinto. Palkintojen jaon jälkeen nautitaan illallinen ja rentoudutaan kollegoiden ja ystävien parissa!

IPR Gaalassa meitä viihdyttää jälleen Los Jefes!

Laulu/Saksofoni: Jussi Mikkola, Papula-Nevinpat

Kitara: Pekka Pulkkinen, oikeusministeriö

Kitara: Timo Makkonen, oikeusministeriö

Rummut: Riku Ahola, oikeusministeriö

Basso: Sakari Melander, Helsingin yliopisto

IPR Gaalassa jaetaan seuraavat palkinnot:

  • Vuoden 2018 IPR-henkilö
  •  Vuoden 2018 IPR-teko
  •  Vuoden 2018 IPR-innovaatio
  •  Vuoden 2018 tekijänoikeusteko (palkinnon myöntää Suomen tekijänoikeudellinen yhdistys)

Pukukoodi: Tumma puku

_________

Äänestä vuoden 2018 IPR-innovaatiopalkinnon saajaa

Ehdokkaat ovat:

1) PRH:n, maahanmuuttoviraston ja verohallinon yhteinen chatbot-kokeilu.
Valtionhallinnon virastot Suomessa tarjoavat ulkomaisille yrittäjille palvelua, jossa chatbotit vastaavat asiakkaiden kysymyksiin yhteistyössä. Chatbotit palvelevat ulkomaalaisia yrittäjiä aluksi englanniksi. Maahanmuuttoviraston Kamu, Verohallinnon VeroBot ja Patentti- ja rekisterihallituksen PatRek osaavat siirtää vastausvuoron toisilleen kysymyksen mukaan. Yrittäjä saa näin vastaukset yhden luukun periaatteella, yhdestä ja samasta kanavasta ympäri vuorokauden.

2) IPRally
Ensimmäinen patenttiteköäly, joka ajattelee kuin patenttiammattilainen. IPRallyn tekoäly on koulutettu aikaisempien patenttien välipäätösdatan ja siten tuhansien patenttiasiamiesten ja patenttitutkijoiden älyllisen panoksen avulla tunnistamaan patentoitavia keksintöjä. https://www.iprally.com/

3) Business Finland’in INTO-rahoituspalvelu.
Rahoituksen avulla yritys voi ostaa asiantuntijapalvelua vahvistamaan innovaatiotoimintaa. Rahoituksen avulla voi hankkia teollisoikeuksia tai palkata väliaikaisesti asiantuntijan tutkimusorganisaatiosta tai suuresta yrityksestä

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT.

Voittaja julkistetaan IPR Gaalassa 18.1.2019

Aiemmin palkinnon ovat itselleen napanneet: Muotioikeuden yhdistys (2015), Aalto-yliopiston ja Patentti- ja rekisterihallituksen yhteinen hanke, jossa pilotoitiin yhdysvaltalaisen patenttijärjestelmän kaltaista provisionaalihakemuksen sähköistä jättämismahdollisuutta (2016) ja Berggrenin GREIP-palvelu (2017).

_________

Haluatko tukea IPR Gaalaa, nostattaa alan arvostusta ja saada näkyvyyttä IPR University Centerin kaikissa viestintäkanavissa sekä IPRinfo-verkkolehdessä?

IPR Gaalaan myydään kannatuspaikkoja hintaan 1000,00 € (+alv 24%). Hinta sisältää kaksi illalliskorttia. Lisätietoja antaa Auri Vainio, vainio@iprinfo.com.

IPR Gaalaa tukemassa:

 

 

 

Järjestävä organisaatio

IPR University Center

Lisätietoja

Pukukoodi: tumma puku

Kysy lisää