Media, Viestintä ja Tekijänoikeus – IPR Afterwork

IPR Afterwork kaikille aiheesta kiinnostuneille

Ajankohta

22.9.2020 16.00 – 18.00

Paikka

Hotelli Helka, Pohjoinen rautatiekatu 23, Helsinki. Koulutustila Koivu

Hinta

60,00 € + alv 24%. Opiskelijat maksutta. IPR University Center Association ry:n jäsenet voivat käyttää vapaapaikkoja.
Ilmoittauduviimeistään 15.9.2020

Tekijänoikeus liiketoiminnan mahdollistajana -IPR Afterwork sarja jatkuu media- ja viestintäaiheella.

Millaiset tekijänoikeuskysymykset koskettavat erityisesti media- ja viestintäalaa? Miten tekijänoikeus suojaa media-alan ammattilaisten tuotoksia? Mitä esimerkiksi toimittajan työssä tulee tekijänoikeudesta tietää? Millaisia sopimuksia tekijänoikeuteen liittyen alalla tehdään? Miksi tekijänoikeus on merkittävä tekijä, kun puhutaan media- ja viestintäalasta?

Muun muassa näistä aiheista keskustellaan IPR University Centerin järjestämässä ja opetus- ja kulttuuriministeriön tukemassa afterworkissa, jossa lakimies Emilia Uusitalo Asianajotoimisto Hannes Snellmannilta ja media-ja viestintäalan ammattilainen (nimi vahvistetaan myöhemmin) jakavat tietoa ja kokemuksiaan aiheesta. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä. IPR Afterwork alkaa iltapäiväkahvilla ja tilaisuuden lopuksi tarjolla on verkottumiskuohuviinit.

Järjestävä organisaatio

IPR University Center

Luennoitsijat

Lisätietoja

Peruutusehdot

Maksuton peruutus 15.9.2020 mennessä. Myöhemmin kuin viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetty paikka veloitetaan kokonaisuudessaan. Peruutusehdot koskevat myös opiskelijoita!

Kysy lisää