Tekijänoikeus liiketoiminnan mahdollistajana – Ammattina valokuvaus

IPR Afterwork

Ajankohta

24.9.2019 16.00 – 18.00

Paikka

Hotelli Helka, Pohjoinen rautatiekatu 23, Helsinki

Hinta

65,00 € + alv 24 %
  • Kannatusyhdistyksen jäsenet voivat käyttää vapaapaikkoja.
  • Opiskelijat maksutta.
Ilmoittauduviimeistään 17.9.2019

Tervetuloa IPR afterworkille aiheesta

TEKIJÄNOIKEUS LIIKETOIMINNAN MAHDOLLISTAJANA – AMMATTINA VALOKUVAUS

Iltapäivässä käsitellään valokuviin liittyviä tekijänoikeuksia kuvaajan, kohteen ja käyttäjän näkökulmasta. Tekijänoikeuteen perehtynyt juristi, Senior Associate Hilma-Karoliina Markkanen asianajotoimisto Castrén & Snellmann’ilta vastaa kysymyksiin: Mitä valokuvaajan tulee ottaa huomioon kuvatessaan ja  kuvia julkaistessaan? Mitä saa julkaista kaupallisessa tarkoituksessa? Millaisia sopimuksia valokuvan käytöstä voi ja kannattaa tehdä? Mitkä ovat kuvattavan kohteen oikeudet? Entäpä, kun kuvia myydään lehtiin, kuvapankkeihin tai mainostoimistoihin?

Valokuvaaja Mirkku Merimaa (Ihana Elämys) tulee kertomaan, millaista on valokuvaajan arki. Miten valokuvauksesta saa itselleen ammatin? Millaiset tekijänoikeuteen liittyvät asiat ovat matkan varrella ihmetyttäneet ja mitkä ovat auttaneet liiketoiminnasa eteenpäin. Samalla kuulemme, kuinka ovat syntyneet Studio Ihana Elämys ja sen paljon julkisuutta saaneet kuvakampanjat Ihana nainen ja Älä mahdu muottiin.

Tilaisuuden jälkeen on aikaa keskustelulle ja kysymyksille ja kuohuviinilasilliselle!

Tekijänoikeus liiketoiminnan mahdollistajana – IPR Afterwork -sarja on opetus- ja kulttuuriministeriön tukema hanke.

Järjestävä organisaatio

IPR University Center

Lisätietoja

Peruutukset viimeistään 17.9.2019. Myöhemmin kuin viikkoa ennen tulleista peruutuksista veloitamme 50 % seminaarin hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetty paikka veloitetaan kokonaisuudessaan. Peruutusehdot koskevat myös kannatusyhdistyksen jäseniä sekä opiskelijoita.

Kysy lisää