Tietosuoja ja oikeudet dataan

Asiantuntijoille, tutkijoille, yritysten edustajille

Ajankohta

13.4.2021 10.00 – 11.30

Paikka

Online

Hinta

  • 125 € + alv 24 %.
  • Opiskelijat maksutta
  • IPR University Center Association ry:n jäsenet voivat käyttää vapaapaikkoja
Ilmoittauduviimeistään 12.4.2021
digitaalinen sormenjälki

Eri sovellukset ja laitteet keräävät jatkuvasti dataa käyttäjistään ja yrityksillä on rekistereissä suuria määriä asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta saatua tietoa. Data on erittäin arvokasta, mutta toisaalta se voi olla myös vaarallista sisältäessään henkilötietoja. Tässä tilaisuudessa tarkastellaan eroa henkilötietojen ja anonyymien tietojen välillä, ja keskustellaan siitä miten henkilötietoihin ja dataan liittyviä kysymyksiä tulisi käsitellä yritysten välisissä sopimuksissa.

Aiheina:

  • Lyhyt esittely relevanteista henkilötietoihin liittyvistä velvoitteista
  • Anonymisointi, eli tiedon muuttaminen henkilötiedosta anonyymiksi dataksi
  • Oikeudet (anonyymiin) dataan ja niistä sopiminen
  • Anonymisoituihin henkilötietoihin liittyvät uhat ja mahdollisuudet

Tervetuloa mukaan kuulemaan etenkin ICT-alan yritysten kannalta ajankohtaista aihetta ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa!

Kouluttajina toimivat Berggren Oy:n lakimiehet Arttu Ahava ja Suvi Julin. Artulla on erityisosaamista tietosuojalainsäädännöstä ja siihen liittyvistä käytännöistä, ja hän on suorittanut CIPP/E sertifikaatin (Certified Information Privacy Professional/Europe). Suvi neuvoo ja avustaa yrityksiä tietosuojalainsäädännön ja siihen liittyvien käytäntöjen toteuttamisessa ja mm. tietosuoja-auditoinneissa. 

Järjestävä organisaatio

IPR University Center yhteistyössä Berggen Oy.

Luennoitsijat

Kysy lisää